Lia are un dar sa creeze un spațiu magic, intim, în care te poți destinde și deschide cu încredere. Când masează, simți siguranță, înțelegere, dragoste pentru oameni și pentru ceea ce face, tandrețe, dedicare. Iar lista poate continua la nesfârșit, dar până nu îți dai voie să te abandonezi în mâinile ei, nu poți și nici nu trebuie să mă crezi. Atingerea e una dintre cele mai divine forme de a manifesta iubirea, iar Lia a înțeles asta foarte bine.
Andreea B
București
Bună dimineața. Foarte interesantă experiență cu terapia pe care o faci. S-a dinamizat energia sexuală și s-au deblocat niște canale care nici nu știam că există. Ieri am muncit 10 ore și nu simțeam nevoia să mănânc. După ce am mâncat totuși, nu am mai simțit starea aceea de... letargie. Din interacțiunea în timpul terapiei am înțeles multe legat de ce înseamnă o relație de cuplu (practic simțeam... dar nu știam să explic). Mulțumesc! PS: A fost ciudat atunci când am realizat că în aproape toate relațiile pe care le-am avut, nu am fost mângâiat. Nici măcar emoțional. Deși... eu am oferit mângâieri. PS2: Și am mai realizat ceva. Sunt unul din puținii oameni care, dacă nu există implicare emoțională, preferă să nu facă dragoste. Îmi scapă termenul acum. Demisexuali!
Alin C
București
Bună! Mi-au trebuit câteva zile să îmi găsesc cuvintele, totul a fost așa de intens… Spațiul, mâinile, muzica, prezența ta fizică și emoțională… Magie. O magie care a unit fizicul și sufletul, le-a împletit splendid și aproape miraculos. Au fost primii mei pași în descoperirea și acceptarea energiei sexuale, dar mi-am făcut o promisiune ca nu mă opresc aici! Încă simt senzații prin corp, vibrez la diverși stimuli, inclusiv cand aud vocea celui drag.

“Bună! Revin cu un testimonial suplimentar. Ieri am avut prima întâlnire cu iubitul meu după experiența cu tine. Faptul că am avut un "mugure" de orgasm e excepțional, dar și mai și, e revelația Respirației, o minune! De câte ori mă întorceam la respirație conștientă, profundă, intensitatea momentului creștea… aproape incredibil. Mulțumesc, Lia! Revin curând pentru o nouă programare!”

“Bună! Revin cu testimonial și pentru experiența de săptămâna trecută. A fost mult peste ceea ce îmi imaginam că voi simți. Și nu mă refer doar la fizic, am avut niște conștientizări legate de blocajele mele emoționale ce mă împiedică să mă las liberă în simțiri și chiar să ating orgasmul. A fost absolut divin. Incredibil. Și pentru puțin fun. Mă "luptam" un pic cu o oarecare dependență de dulciuri. De săptămâna trecută am o motivație nouă - când mi-e poftă de ceva dulce pun banii în contul de economii pentru următorul masaj divin. Și sunt mega bucuroasă că te--am descoperit. Și că am avut curaj.
Cristina
București
Lia pune suflet în tot ce face! Este rafinată și educată, fină și senină! Adorabilă! Îi mulțumesc pentru întâlnirea noastră aici pe pământ și sunt recunoscătoare că este parte din viața mea! Dacă ai să ajungi în preajma ei te vei simți înțeleasă și "aleasă"! Recomand!
Ligia
Otopeni
Hi Lia. Thank you for the massage and the time you spent on the explanation. It was really interesting to listen to. I feel now more relaxed, and I think I need to do the massage more often.
Viktor
Ucraina
Ieri am avut prima întâlnire cu iubitul meu după experiența cu tine. Faptul că am avut un "mugure" de orgasm e excepțional, dar și mai și, e revelația Respirației, o minune! De câte ori mă întorceam la respirație conștientă, profundă, intensitatea momentului creștea… aproape incredibil. Mulțumesc, Lia! Revin curând pentru o nouă programare!
Cristina
București
“Experiența mea:
Locația ușor de găsit. Există și poze pe facebook cu clădirea pentru o identificare ușoară. Este curat, spațiul este mare, ca un apartament mare de 4 camere, baia este extrem de generoasa cu duș. Camerele sunt bine amenajate, gasesti aproape tot ce ai aștepta de la un astfel de spațiu. Muzica este plăcută și diversificata. Nivelul de sunet corect. Consider că tarifele sunt în aliniament cu ce se oferă.
Lia, cea care se ocupă de loc, este o persoană cu care se poate comunica și o persoană deschisă în a oferi soluții celor care ajung aici. Mi-a plăcut încă de la început efortul pe care îl depune pentru acest loc. Efectiv se vede în lucruri concrete. Este nevoie de cineva care să depună constant energie și efort pentru ca lucrurile să meargă bine și nu multă lume știe asta… Am putut sa vin în acest loc și să mă simt relaxat și liber, în siguranță.
Se pot consuma și suplimente afrodisiace, am urcat în tensiuni, însă întotdeauna energia a rămas în corp. La unele ședințe am putut experimenta senzații de furnicături, energizare, orgasm în tot corpul. Lucrez sa fiu constant pentru a trece la un alt nivel.
Nu am latura artistică activata așa bine. Sunt pe modulul matematic, așa mă simt. Cred că se și vede asta din testimonialul meu.”
Relatare din timpul unui masaj tantric:
“Lia, nu mai știu în acest moment nimic de mine. Simt furnicături în tot corpul, sunt relaxat profund. M-ai purtat dincolo de timp și spațiu.”
Vlad
București
Lia este magică. De fiecare dată când merg la ea, îmi regăsesc acea parte din mine care este feminină și senzuală, îmi regăsesc încrederea în mine și îmi redă echilibrul. M-a facut sa mă simt în siguranță de la prima ședință de masaj - un masaj cum nu am mai întâlnit până atunci, atât de plăcut și revigorant, atât de uimitor și senzațional. Am plăcut-o de la prima întâlnire, atât de caldă, calmă, primitoare și înțelegătoare. Părea că mă cunoaște deja și a știut exact ce puncte trebuie sa maseze ca să elibereze toata tensiunea. Regret ca nu merg la ea atat de des pe cât mi-aș dori eu. Recomand cu căldură! Eu aș vrea să o iau acasă să mă învețe tot ce știe!
Felicia D
București
Hei, oameni frumoși! Spun asta pentru că simt că aici se strâng oameni deschiși iubirii, oameni care odată intrați în câmpul energetic al Liei.. nu mai pot șterge zâmbetul din inimă și devin frumoși și se transformă în lumină caldă. Liei îi sunt recunoscătoare pentru energia pe care o transfigurează în corpul tău din momentul în care te atinge. Eu mi-am regăsit o familiaritate cu feminitatea mea, iar soțul meu și-a descătușat masculinitatea încuiată și uitată pe undeva… Lia ne-a fost deschizătoare de drumuri spre regăsirea iubirii și luminii acesteia dintre noi. Ne-a ghidat și ne-a îndemnat să avem curaj să ne redescoperim și să ne regăsim după 20 de ani de căsnicie. Acum datorită ție, Lia dragă, suntem ALTFEL, suntem NOI și Eul meu și Eul lui a devenit Eul nostru… Recunoștință!
Mihaela și Ionuț S
Constanța
“Nu îmi dau seama ce s-a petrecut. Niciodată nu am avut asemenea experiență de transformare atât de amplă a stării, oricâtă pranayama* yoga și asane** aș fi făcut. Și am făcut câte ceva de-a lungul timpului.
E uluitor cum s-a transformat punctul de vedere în acest răstimp. Tu știi cumva ce s-a petrecut cu mine? Sunt absolut uluit. Nici la Transă**, nici la grup de Vira*, în nici o tabără, în afară de cea în care am avut trecerea în supramental, nu am trăit așa amplu și concret. Nu mă prind cum s-a petrecut, ce declic s-a produs.
Doar mi-e să fie aievea, să fie și mâine, poimâine tot așa de real... Doamne-Ajută!
Deci, chiar am insistat chiar pe respirația abdominală, relaxare, pe lângă asane pe chakra rădăcină, dar nu am trăit nimic asemenea, lately...
Singura diferență a fost prezența ta.
Da… habar nu am ce-aș putea spune, doar, poate: "Nothing short of a miracle". It’s a kind of magic.
Nu știu închega prea multe vorbe, sunt uimit. Am senzația că am fost într-un centru interspatial unde parcă mi s-a schimbat o "piesă" defectă.
There’s something otherwordly.”

Nota mea (Lia): *pranayama yoga înseamnă yoga respirației **asane înseamnă posturi corporale din yoga * Transă înseamnă (în contextul lui M.), o anumită tehnică de inducție a unor stări modificate de conștiință cu ajutorul respirației și ghidării auditive ** tabere de vira înseamnă tabere de masculinitate conștientă
Mihail
București