CONTACT: 0728 122951 / 0747 659799
Link-uri utile

HOME » Articole » Secrete / Dezvaluiri

Chimioterapie naturala = LIMONADA + BICARBONAT


BEŢI ZILNIC LIMONADĂ CU APĂ ŞI E FOARTE BINE DACĂ SE ADAUGĂ O LINGURIŢĂ DE BICARBONAT!

Evident, fara zahar! Cel mult cu miere naturala, daca nu tolerati gustul acru!

Lămâia (Citrus limonum Risso, Citrus limon (L) Burm, Citrus medica) este un produs miraculos pentru a ucide celulele canceroase. Se zice ca este de 10.000 mai eficient decât chimioterapia.

De ce nu am aflat de asta? Fiindcă există organizaţii interesate să găsească o versiune sintetică, care să le permită să obţină câştiguri fabuloase.

Purifica APA! Imbunatateste-ti SANATATEA!

Bagheta pentru purificarea si restructurarea apei


Aşa că, de acum înainte poţi să ajuţi un prieten care are nevoie, spunându-i că este favorabil să bea lămâie cu bicarbonat ca să prevină boala. Gustul este agreabil şi bineînţeles nu produce efectele oribile ale chimioterapiei.

Când vrei să bei un suc, iti poti face o limonada din lămâie naturală, fără conservanţi.

Câte persoane mor în timp ce acest secret a fost păstrat ca să nu pună în pericol profiturile multimilionare ale marilor corporaţii?

Şi dacă ai posibilitatea, plantează un lămâi (copac) în curtea sau în grădina ta. Toate părţile sunt utile.
Aşa cum se ştie, lămâiul arbore este mic. Nu ocupă mult loc, este cunoscut cu numele de limonero, lămâi, lima. Fructul este un citric. Pulpa se poate mânca ca atare sau se foloseşte în mod normal la băuturi, şerbet, dulciuri.

Interesul pentru această plantă se datorează puternicelor sale efecte anti-cancerigene. Deşi i se atribuie mult mai multe proprietăţi, cea mai interesantă este aceea de a avea efect asupra chisturilor şi tumorilor.
Această plantă este un remediu împotriva cancerului verificată în toate felurile de cancer. Bicarbonatul schimbă PH-ul corpului, şi se afirmă că este de mare folos în toate felurile de cancer (notă: cancerul este produs de o ciupercă numită Candida,si se recomandă tratamentul cu bicarbonat împotriva bolii!).  Este considerat ca un agent anti-microbian cu spectru larg împotriva infecţiilor  bacteriene şi  ciupercilor care trăiesc în mediu acid, dar adăugând bicarbonatul în limonadă se schimbă PH-ul organismului; este eficient împotriva paraziţilor interni, viermilor, reglează tensiunea arterială mare şi este antidepresiv, combate tensiunea şi tulburările nervoase.

Sursa acestei informaţii este fascinantă. Provine de la cei mai mari fabricanţi de medicamente din lume, care afirmă că după mai mult de 20 probe de laborator, realizate începând din 1970, frotiurile au arătat că distruge  celulele maligne în 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de sân, de prostată, de plămân, de pancreas.

Componentele acestui arbore au demonstrat că acţionează de 10.000 mai bine încetinind creşterea celulelor canceroase ca şi produsul Adriamycin, un drog chimioterapeutic, folosit în mod uzual.

Şi  ce este încă şi mai uimitor: acest tip de terapie cu extras de lămâie şi bicarbonat, distruge doar celulele maligne de cancer, neafectând celulele sănătoase.


Citeste si articolul: Lamaia - un produs miraculos contra cancerului.


comentarii Adauga un comentariu
Scrie comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, ai posibilitatea sa atasezi maxim cinci fisiere la acest comentariu (format: .doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.
Comentarii:
1. Anonymous la 18.02.2015 22:37:15
nu prea este adevarat, un escroc a propus asta http://lataifas.ro/boli-si-tratamente-naturiste/12322/bicarbonat-de-sodiu-si-lamaie-pentru-cancer-cum-se-prepara/


2. maria la 26.01.2015 21:59:44
Doresc ca experienta mea in terapiile alternative sa constituie un mic sprijin pentru cei care au nevoie http://jurnaldecobai.blogspot.ro/2015/01/introducere.html Multa sanatate!


3. wkyleandres la 16.04.2014 09:01:17
cred in acest tratament


4. Anonymous la 27.02.2014 15:14:41
DACA ERA ASA DE SIMPLU DE TRATAT CANCERUL DE CE RATA MORTALITATII ESTE IN LUME DE PESTE 100 000 PE AN???????????????


5. nicola marian. la 20.03.2013 14:56:43
am limfom,reteta de mai sus are efect sau nu.