CONTACT: 0728 122951 / 0747 659799
Link-uri utile

HOME » Articole » Secrete / Dezvaluiri

Cand avem nevoie de Flavin7?

De ce se numeste FLAVIN7?


Pentru ca acest sirop contine flavonoide rosii extrase din 7 fructe (struguri rosii, mure negre, cirese negre, coacaze negre, soc, porumbele, prune). Important de subliniat: FLAVIN7 este un concentrat 100% natural, nu contine conservanti, coloranti, emulgatori, substante nocive de orice natura.

Ce trebuie sa stim despre flavonoide?


Flavonoidele sunt produsele secundare din metabolismul plantelor fotosintetice, care apartin categoriei compusilor de tip polifenoli. Acestea determina culoarea plantelor, dirijeaza reactiile enzimelor, filtreaza razele UV nocive, protejeaza impotriva parazitilor, tocmai de aceea mai sunt numiti ca “sistemul imunitar al plantelor”. Renumitul savant maghiar, Szent-Györgyi Albert a descoperit flavonoidele in 1926, desi activitatea principala si cea mai renumita a savantului a fost producerea formei cristalizate a vitaminei C, pentru care a primit si premiul Nobel. Descoperirea flavonoidelor starneste tot mai mult interes si recunoastere in randul oamenilor de stiinta, deoarece cu ajutorul acestora s-au obtinut vindecari complete a numeroase afectiuni din cele care erau pana acum considerate incurabile, iar unele dintre ele au fost partial vindecate, obtinandu-se astfel o prelungire mult mai mare a vietii.


Flavonoidele, in tarile evoluate, sunt mentionate si apreciate impreuna cu vitaminele, substantele minerale si oligoelementele. In Statele Unite ale Americii, de exemplu, se recomanda un consum zilnic de 150-200 mg de flavonoide. In medicina se cunosc actualmente peste 5000 de feluri de flavonoide, dintre care cele mai multe feluri sunt flavonoide rosii. Trebuie sa stim, ca in afara de plantele rosii, flavonoidele sunt extrase si din citrice, dar efectul acestora este semnificativ mai redus decat a celor rosii (efectul celui mai puternic produs flavonoid din citrice este de 7 ori mai slab decat efectul FLAVIN7). Recunoscand importanta flavonoidelor in zilele noastre, mii de tari produc astfel de produse, mai ales Statele Unite ale Americii si Japonia.
Institutul de cercetare VITA CRYSTAL, datorita inventiei unice pe care o detine (formula speciala de separare a moleculelor), este capabila sa extraga cele mai multe flavonoide rosii, devenind astfel lider mondial in producerea de calitate ale acestora.

„Cine a consumat FLAVIN7, a fost satisfacut. E bine sa privesti fetele oamenilor cand se simt mai bine si sunt satisfacuti. Astfel nu mai este nimic de adaugat.”
„FLAVIN7 nu este panaceu, ci doar elixirul substantelor minunate ce se gasesc in natura.”

Szabó László, inventator



Efectele, acceptate din punct de vedere medical, al flavonoidelor rosii, substantelor minerale, vitaminelor din siropul FLAVIN7 asupra organismului:

  • unul din cei mai puternici antioxidanti
    • incetineste agravarea bolii Parkinson
    • scade posibilitatea aparitiei bolii Down
  • incetineste procesele de imbatranire
  • previne, respectiv scade aparitia arteriopatiei si cardiopatiei, in special a aterosclerozei
    • scade fragilitatea intimei vaselor
    • previne formarea, respectiv ajuta la indepartarea placilor arteromatoase
    • scade nivelul de colesterol din sange
    • impiedica depunerea colesterolului pe peretele arterial
    • intareste, respectiv reda elasticitatea peretelui arterial
    • scade friabilitatea si permeabiliatea arteriolelor
    • are efect coronarodilatator, imbunatatind circulatia la nivelul miocardului
    • imbunatateste procesele de metabolism, crescand contractibilitatea miocardului
    • are efect benefic asupra hemostazei
    • previne procesul trombotic
    • previne agregarea trombocitelor
    • scade hipertensiunea arteriala

Toate aceste efecte scad la minim riscul aparitiei infarctului miocardic si a hemoragiei cerebrale!

  • scade sangerarea in timpul menstruatiei
  • atenueaza simptomatologia bolii hemoroidale prin efectul asupra peretelui vascular
  • are efect anticancerigen puternic:
    • previne procesul cancerigen la diferite nivele (initiere, invazie) si aparitia metastazelor
    • in experientele efectuate pe animale s-a aratat ca previne mutatiile genetice
  • efecte benefice in diabetul zaharat:
    • scade riscul aparitiei diabetului zaharat
    • stimuleaza eliberarea insulinei, scazand nivelul glicemiei
    • previne aparitia complicatiilor tardive
  • are efect hepatoprotector, regenerator:
    • in cazul cirozei hepatice normalizeaza testele hepatice
  • are efect imunostimulator, astfel accelerand procesele de vindecare
  • are efect antialergic:
    • previne eliberarea histaminei
  • are efect antiastmatic
  • are efect antiinflamator
  • efect bactericid (antiviral)
  • previne formarea edemelor la nivelul membrelor inferioare
  • efecte benefice asupra tractului gastro-intestinal
  • creste nivelul seric al vitaminei C si al carotinei B
    • prin efectul flavonoidelor vitamina C ramane in organism 10-12 ore in loc de 1,5 ore ce asigura o utilizare de 6-7 ori mai buna
    • previne oxidarea vitaminei C si a altor vitamine
  • ajuta la regenerarea vitaminei E
  • potenteaza efectul binefacator al vitaminelor
  • previne distrugerea colagenului
  • previne aparitia reumatismului
  • ajuta in procesul de epitelizare (in arsuri, leziuni cutanate, interventii chirurgicale)
  • previne formarea cariilor dentare
  • scade nivelul seric al acidului uric, atenuand simptomatologia gutei
  • efecte fotoprotectoare
  • atenueaza sau chiar previne aparitia efectelor secundare ale chimioterapiei
  • atenueaza simptomatologia asociata leucemiei
  • are efect antidepresiv
  • scade, respectiv previne dementa senila
  • creste rezistenta la suprasolicitarile psihice
  • previne aparitia bolii Alzheimer, respectiv atenueaz simptomatologia bolii deja prezente

Observatie: in afara de efectele enumerate, flavonoidele prezinta si alte efecte benefice, ale caror cercetare si studiere sunt in curs de desfasurare.

Ce trebuie sa mai stim despre siropurile FLAVIN7 si utilizarea lor


Siropurile FLAVIN7 sunt siropuri concentrate ale caror substante sunt extrase din fructe alese cu mare grija pe soiuri si locuri de rodire. In regiunea Eger s-a dovedit ca anumite fructe au un continut mai mare de substante active. (Nu intamplator a devenit renumit Egri Bikavér (Sange de Taur din Eger)).
Fructele sunt cultivate in mod natural, iar fructele nu sunt tratate cu substante chimice. Continutul de substante active este verificat foarte temeinic, iar acele fructe, care nu corespund conform standardelor, datorita continutului necorespunzator de elemente, sunt eliminate. Siropurile FLAVIN7 nu contin conservanti (sau alte substante sintetice), tocmai de aceea sunt depozitate in locuri deosebit de sterile. Sticlele sunt de asemenea sterile (de ex. curatirea sticlelor se face printr-un sistem de sterilizare prin ultrasunete). Preparatele FLAVIN7, cu exceptia capsulelor, dupa deschidere sunt obligatoriu tinute in locuri reci, respectiv frigider, deoarece se pot altera. Inainte de a se consuma, produsele se agita bine. In compozitia produselor este luata in considerare si urmarita concentratia substantelor active, care pot oscila periodic in plantele culese (chiar si de la an la an) datorita schimbarii anumitor factori. De aceea pe fiecare lot de productie se folosesc cantitati diferite de fructe pentru a mentine constant procentul exact de substante active, indiferent de diferenta de calitate a fructelor. In cazul siropului FLAVIN7, cantitatea de fructe necesara prepararii unei sticle de produs oscileaza intre 30-80 kg.

Despre siropurile FLAVIN7 este necesar sa stim ca:

  • Subtantele lor active sunt combinate astfel, incat acestea sa se ajute intre ele, intensificand efectele de vindecare (au efect sinergic).
  • Pot fi consumate alaturi de orice alt preparat, respectiv medicamente (se recomanda o diferenta de cel putin jumatate de ora, dar de preferat este 2 ore intre consumul produselor FLAVIN7 si a altor produse).
  • Nu apar probleme in cazul folosirii o data a unei cantitati mai mari de sirop. In cazul consumarii unei cantitati mai mari de sirop pot aparea cel mult diaree, arsuri gastrice.
  • Este recomandat pe langa (si nu in locul) tratamentelor traditionale, ca sa accelereze procesele de vindecare.

Cum sa consumam siropurile FLAVIN7?

Se recomanda consumarea dimineata pe stomacul gol (pentru o absorbtie mai mare), dar se poate utiliza oricand, chiar si de mai multe ori pe zi. In anumite cazuri nu se recomanda seara consumul lor, deoarece prin efectul lor energizant poate provoca insomnii. Sa tinem intotdeauna cel putin 2 minute siropul sub limba, astfel absorbtia va fi mai puternica. Daca vom fi atenti la starile care apar, vom resimti si alte efecte benefice. In caz de aciditate gastrica sau alte probleme ale stomacului si intestinelor, se pot consuma dupa ce ne hranim. Daca problemele nu dispar, se recomanda consumarea capsulelor de Flavin7, care se absorb in intestinul subtire.

Cat sa consumam?

Daca suntem atenti la semnalele pe care organismul nostru ni le transmite, stim exact cand, ce si de cat avem nevoie. Asa este si in cazul consumarii produselor FLAVIN7. Dupa ce am stabilit ce cantitate de sirop vom consuma, se recomanda ca aceasta doza sa fie constanta pentru o perioada mai mare de timp, spre exemplu o luna de zile. Daca dupa un consum de 4 luni simtim, ca organismul nu mai are nevoie de o cantitate asa de mare, in luna urmatoare reducem doza. Daca constatam ca afectiunile noastre au disparut sau simtim ca nu ne mai este necesar siropul FLAVIN7, putem face o pauza. Este recomandata o pauza dupa un anumita perioada de timp (la inceput dupa 4-6 luni), ca organismul sa poata functiona si fara ajutor. In cazul unui organism care este slabit si cu multe afectiuni, produsele pot fi folosite permanent.

Observatie:
Deoarece suntem permanent expusi influentelor nocive de toate felurile, este recomandat si oamenilor care sunt asa zis „sanatosi” sa consume timp de 4-6 luni, 10-20 ml din siropul FLAVIN7 pentru fortificarea si purificarea organismului. Preventiv, dupa aceasta, se recomanda consumul zilnic de 5 ml (peste 40 de ani, 10 ml) pana ce simtim, ca trebuie sa reducem doza sau sa tinem o pauza.

In cazul oamenilor care sunt bolnavi se recomanda consumul zilnic de 15-20 ml din siropul FLAVIN7, in cazuri mai grave chiar mai mult (nu apar efecte secundare), pana ce nu apare in mod evident si dovedit imbunatatirea starii de sanatate sau vindecarea. Dupa aceea, pentru a intari organismul si mai mult se recomanda consumul zilnic a 5 ml (peste 40 de ani 10 ml) din siropul FLAVIN7.

In cazul utilizarii capsulelor trebuie sa stim, ca substanta activa a 4 buc. capsule corespunde a 5 ml sirop (indiferent de tipul FLAVIN7).

Recomandare:
In general, pe langa consumul produselor FLAVIN7 se recomanda consumul produsului 84 TRACE MINERALS deoarece acesta are un continut ridicat de substante minerale. Aceste doua produse se completeaza foarte bine intrucat, flavonoidele intensifica foarte puternic efectul substantelor minerale.


Citeste si articolul: De ce Flavin7?


comentarii Adauga un comentariu
Scrie comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, ai posibilitatea sa atasezi maxim cinci fisiere la acest comentariu (format: .doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.