Marturii
CONTACT: 0728 122951 / 0747 659799
Link-uri utile

HOME » Marturii » Marturii

Nervi, stres, balonari, hipertensiune, piatra la rinichi, caderea parului, vergeturi
De 12 ani mama mea ia medicamente de trei ori pe zi, pentru nervi. Dupa o luna de FLAVIN 7, ea se simte mai bine, nu mai este asa de stresata, nu mai are acele balonari pe care le avea, are scaun zilnic, tensiunea i-a scazut un pic, are chef de viata.

Fratele meu are probleme la rinichi, mai exact are piatra la rinichi, elimina si iarasi i se formeaza alta in loc. Avea dureri la rinichi in continuu, dar dupa o cutie de Stonebreaker, dupa relatarile lui, acele dureri au disparut, urmeaza un control medical pentru a vedea daca pietrele lui mai exista sau nu.

Cumnata mea avea probleme cu caderea parului, dar dupa prima utilizare a samponului SILVER, are un par frumos, matasos, si nu ii mai cade parul asa cum cadea inainte.

O prietena avea probleme cu silueta. Cand slabea, cand se ingrasa din nou. Si din aceasta cauza, au ramas vergeturi sub brat si pe picioare.

Dupa prima utilizare a CREMEI KRISTAL, mi-a dat telefon si a comandat inca o cutie, deoarece, dupa spusele ei, vergeturile dispar miraculos.

Otvos Reka din Tg. Mures

comentarii Adauga un comentariu
Scrie comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, ai posibilitatea sa atasezi maxim cinci fisiere la acest comentariu (format: .doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.