CONTACT: 0728 122951 / 0747 659799
Link-uri utile

HOME » Furnizori » Vita Crystal Research

Prezentarea companiei Vita Crystal Research


Vita Crystal Research"Omul reprezinta centrul de convergenta al firmei noastre!"


Scurta prezentare a companiei: 

Vita Crystal Research este un lider in productia de flavonoide in Europa. Misiunea pe care si-a formulat-o este aceea de a indruma oamenii spre un mod de viata cat mai sanatos, spre alimentatie corecta si importanta profilaxiei. Produsele realizate in propriile intreprinderi sunt preparate cu foarte multa grija, avand in compozitia lor doar substante naturale si energii concentrate, substante care din punct de vedere fiziologic sunt valoroase atat ca suplimente nutritive, cat si din punct de vedere al produselor create pentru a mentine in organism sistemul imunitar, precum si calitatea de a sprijini autoechilibrarea si autovindecarea. 

Cel mai important domeniu de cercetare al companiei Vita Crystal Research este dezvoltarea acelei ramuri a medicinei de descoperire a antioxidantilor, ce pot fi folositi in inlaturarea efectelor periculoase ale radicalilor liberi. Efectul caracterului ofensiv al radicalilor liberi poate fi determinant in procesul de imbatranire si boli ca: scleroza, cancer, cele de inima, ale aparatului circulator, inflamatii, cele ale intestinului etc. Bolile respective apar de obicei atunci cand organismul nu mai este capabil sa faca fata cu sistemul propriu de antioxidanti, si mecanismul de corectare nu mai este capabil sa inlature radicalii liberi.

Produsele noastre sunt preferate in primul rand de urmatoarea categorie de consumatori:
  • Persoanele receptive la tot ceea ce inseamna noutate si care sunt pe deplin responsabile fata de sanatatea lor;
  • Persoanele care au pretentia, ca produsele consumate sa fie in exclusivitate de origine naturala, cu continut in elemente bio-active;
  • Persoanele care doresc pur si simplu sa consume produse cu gust si miros placut;
  • Persoanele care doresc, ca rezultatele sa fie cat mai curand palpabile, dar sa dispara si cauza declansatoare a problemei;
  • Persoanele care au ca exigenta pretentia de a consuma numai produse fabricate de companii in care au deplina incredere si care aplica in mod continuu proceduri de asigurare a calitatii superioare a produselor.

Echipa Vita Crystal Research


Site de prezentare:

www.vitacrystal.ro

comentarii Adauga un comentariu
Scrie comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, ai posibilitatea sa atasezi maxim cinci fisiere la acest comentariu (format: .doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.