CONTACT: 0728 122951 / 0747 659799
Link-uri utile

HOME » Evenimente » Prezentari

Prezentare Iasi, 12 noiembrie 2013 - "Primii pasi catre o relatie de cuplu fericita, armonioasa, implinitoare"


"Atat timp cat nu aveti acces la frecventa constientizata a prezentei si daca nu veti accede la ea, toate relatiile, indeosebi cele intime sunt profund defectuoase si, in ultima instanta, disfunctionale. Ele pot parea perfecte pentru un timp, ca atunci cand sunteti "indragostit", dar in mod invariabil aceasta perfectiune aparenta este distrusa atunci cand certurile, conflictele, nemultumirea, violenta emotionala sau chiar fizica apar din ce in ce mai frecvent." Eckhart Tolle

Cu totii ne dorim relatii de cuplu fericite, armonioase, implinitoare.

 

Dar cum sa ajungem la ele? Cum sa ne jucam rolul pe scena dragostei?

Relatia de iubire pe care o avem cu o femeie sau cu un barbat este o extindere a relatiei pe care o avem cu noi insine, caci primul cuplu care se formeaza este in interior. Ca femei avem un barbat interior, iar barbatii au o femeie interioara. Barbatul interior (Anima) - respectiv femeia interioara (Animus) - reprezinta pentru fiecare dintre noi cea mai pura si cea mai frumoasa parte a sufletului nostru, aspect ideal al sufletului catre care tindem, constient sau nu, intotdeauna atunci cand ne indragostim, cand iubim plenar, prin aceasta implinindu-ne fiinta. 

Fie ca avem sau nu o relatie de cuplu, daca nu suntem multumiti de viata noastra aceasta arata in primul rand un conflict cu propriul interior.
  • Cine sunt ca femeie/barbat si ce fel de partener imi doresc?
Primul pas in obtinerea relatiei pe care o dorim este cunoasterea autentica si acceptarea cu totul a ceea ce suntem in interior.
  • Cum imi manifest femeia/barbatul din interior? 
Ceea ce dicteaza gradul de polarizare cu barbatul/femeia intr-o relatie este forta feminitatii/masculinitatii noastre.
  • In momentul in care energia feminina si constiinta masculina devin mai tangibil fuzionate, cum se exprima ele in existenta noastra?

Te invit sa facem impreuna cativa pasi pe calea devenirii spre cea mai inalta expresie a fiintei!

Elena Angela Roscan,

Psihoterapeut, sexolog, trainer in formarea continua a adultilor


Data: 12 noiembrie 2013, ora 18:30-20:30.
Locatia: Libraria Floarea Vietii, Str. Lapusneanu, Iasi

Donatia minima recomandata este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Insa, nu lasa banii sa te impiedice sa vii la aceste seri. Seteaza-ti intentia si toate se vor aranja pentru tine.

comentarii Adauga un comentariu
Scrie comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, ai posibilitatea sa atasezi maxim cinci fisiere la acest comentariu (format: .doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.