CONTACT: 0728 122951 / 0747 659799
Link-uri utile

HOME » CATALOG PRODUSE » Alte suplimente naturale » Relaxetin Forte

Relaxetin Forte (60 capsule)


Pret DEPOZIT:     70 RON
Pret CATALOG:    
88 RON


Furnizor: Vita Crystal Research
Cantitate: 60 capsule
Tip produs: 1 flacon
Puncte valorice: 13


Daca doriti sa beneficiati de pretul de DEPOZIT (mai mic cu 25% fata de pretul de CATALOG) si pentru a afla mai multe detalii despre comanda, livrare si plata, accesati urmatoarele linkuri:

Relaxetin - reprezinta un complex tonic, regenerator, pe baza de colina si bioflavonoide extrase din hamei, alaturi de plantele aflate in compozitia FLAVIN 7. 

Prin intermediul componentelor sale, produsul este detensionant, amplifica starea de buna dispozitie psihica, amelioreaza simptomele de depresie, anxietate, fiind util si in unele cazuri de tulburari ale somnului. Consumul regulat potenteaza capacitatea de invatare, puterea de concentrare si creste rezistenta in cazul efortului intelectual si psihic intens.
  • Hameiul, ca detensionant: este recomandat in cazul starilor de anxietate, in situatii de stres, in deficitul de concentrare. La femei, in perioada menopauzei, este recomandat pentru ameliorarea tulburarilor fizico-psihice specifice acestei perioade.
  • Colina, ca revigorant al memoriei: imbunatateste capacitatea intelectuala, mentine si amplifica memoria. Ajuta la procesul de invatare si la marirea puterii de concentrare. Are efect pozitiv in cazul bolii Alzheimer in forma sa incipienta, dar mai ales in prevenirea acesteia. 
Efectele deosebite ale hameiului si colinei continute in capsula de Relaxetin sunt amplificate de continutul de bioflavonoide selectate din Flavin7.


Mod de administrare:

In tulburarile de somn, se iau 1-2 capsule Relaxetin sau 1 capsula Relaxetin Forte, cu o jumatate de ora inainte de culcare. 
In cazul starilor de anxietate, a starilor de depresie, se utilizeaza ca si adjuvant terapeutic, in doza de 1 capsula Relaxetin zilnic pentru formele mai usoare sau, in cazurile mai grave 2 capsule Relaxetin pe zi (1 dimineata si 1 seara), sau 1 capsula Relaxetin Forte, cu o jumatate de ora inainte de culcare.

Se recomanda administrarea lui in scop curativ, dar produsul se poate consuma si in mod curent, profilactic. 

Nu depasiti doza zilnica de 2-3 capsule Relaxetin, sau 1 capsula Relaxetin Forte!


Componente principale: 

extract din conuri de hamei (Humulus lupulus), Flavin7 (complex de bioflavonoide)

Valoarea nutritiva in doza zilnica recomandata (DZR):

1 capsula Relaxetin Forte

Extract de hamei: 100 mg 
Total polifenoli: 6.66
din care: 
flavonoide  4.66 mg
resveratrol  0,0033 mg