CONTACT: 0728 122951 / 0747 659799
Link-uri utile

HOME » CATALOG PRODUSE » Antibiotice naturale » Argint coloidal - Crystal Silver Natur Power

Argint coloidal - Crystal Silver Natur Power (200 ml)


Pret DEPOZIT:    17 RON
Pret CATALOG:   
21 RON


Furnizor: Vita Crystal Research
Cantitate: 200 ml
Tip produs: 1 cutie
Puncte valorice: 2.7


Daca doriti sa beneficiati de pretul de DEPOZIT (mai mic cu 25% fata de pretul de CATALOG) si pentru a afla mai multe detalii despre comanda, livrare si plata, accesati urmatoarele linkuri:

Antibioticul natural cel mai puternic, fara efecte secundare!

Rezultatele cercetarilor medicale a demostrat ca utilizarea argintului ofera organismului uman rezistenta fata de agenti patogeni, pe care ii distruge in mai putin de 6 minute. Relatarea concluziilor acestor cercetari se poate regasi in revista "Science Digest" (03/1978).

Prin comparatie, antibioticele, pot anihila cel mult 6 tipuri de agenti patogeni, in cel mai bun caz. Argintul nu distruge bacteriile saprofite, deci folositoare din colon, explicatia fiind aceea ca el se absoarbe in intestinul subtire, deci inainte de a ajunge in colon (intestinul gros).


Indicat in urmatoarele afectiuni
 • sindromul Lyme
 • candida
 • infectii oculare
 • infectii/inflamatii ale urechilor, gurii sau gatului (vindecarea tusei, gripei, amigdalitei, pneumoniei, bronsitei, sinuzitei si a altor infectii/inflamatii de natura bacteriana)
 • herpes
 • gastrita
 • rani externe
 • eczeme, iritatii si inflamatii ale pielii sau ale mucoaselor
 • muscaturi de insecte
 • negi
 • intarire a sistemului imunitar
 • regenereaza sistemul osos
 • ajuta la dezvoltarea intrauterina a fatului
Componente principale

Apa filtrata intr-o instalatie de tratare a apei, cu filtre de carbon si argint, purificata prin osmoza inversa,  imbunatatita cu extract de samburi de grapefruit 2.5% (continut ridicat de polifenoli si bioflavonoide).

Principalele grupe de substantele active

Suspensie apoasa (apa pura) in care s-au adaugat  microparticule de argint (nano particule). Formula noastra de argint coloidal este imbunatatita cu polifenoli si bioflavonoide.


Pe baza controlului ppm s-a determinat concentratia produsului, ca fiind de 20-25 ppm (un milion de molecule de apa contin 20-25 nanoparticule de coloid de argint insolubil).


Utilizare / Administrare

Dupa necesitati, zilnic o cantitate intre 20 si 50 ml, inainte de masa,  in functie de afectiune si de gravitatea acesteia. Nu depasiti doza zilnica decat la recomandarea medicului sau terapeutului dvs.!

Argintul coloidal se poate folosi atat intern (se bea), cat si extern (se pulverizeaza pe zonele afectate sau se unge). Se mai poate folosi si pe post de dezinfectant pentru apa potabila, sau la tratarea plantelor impotrive ciupercilor si bacteriilor. Pentru uz extern, se aplica cu un tampon din bumbac (vata) pe zonele afectate. Recomandat sa folositi pentru administrare, lingurite sau recipiente din plastic, sticla sau ceramica, si nu din metal.


Citeste si articolele:

Crystal Silver Natur Power, un argint coloidal imbogatit cu extract de grapefruit

Argintul coloidal - un remediu vechi de milenii

comentarii Adauga un comentariu
Scrie comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, ai posibilitatea sa atasezi maxim cinci fisiere la acest comentariu (format: .doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.