CONTACT: 0728 122951 / 0747 659799
Link-uri utile

HOME » CATALOG PRODUSE » Antibiotice naturale » Argint coloidal - Crystal Silver Natur Power


Argint coloidal - Crystal Silver Natur Power


Crystal Silver Natur Power, un argint coloidal imbogatit cu extract de grapefruit!

Se stie inca din timpuri stravechi ca argintul este un metal deosebit de pretuit pentru sanatate. Efectele extraordinare erau cunoscute inca de mii de ani de grecii si romanii antici. Băuturile lor, păstrate īn recipiente de argint, rămāneau proaspete un timp mai īndelungat.

Pentru organismul uman, argintul coloidal este indispensabil, procentul de argint in organism este in jur de 0.001%. Studiile au aratat ca odata cu scaderea nivelului normal de argint din organismul nostru, scade si nivelul starii de sanatate. Prin consumul de argint coloidal ne putem asigura astfel un nivel optim de argint in organism. Slăbirea sistemului imunitar poate fi corelata cu carenţa de argint din organism. Ajută la regenerarea pielii şi a altor ţesuturi fine şi le menţine sterile. 70% din clinicile de chirurgie şi de tratare a arsurilor din SUA, folosesc argint.


Argintul coloidal rezultă din procesul electrolitic prin care se desprind īn apă particule foarte mici de argint, din electrozii de argint cu grad mare de puritate, de 99,9999%. Starea de suspensie a particulelor se datorează unei uşoare īncărcări electrice ale acestora. Argintul sub formă de nanoparticule minuscule, pătrunde mai uşor īn organism şi īn circuitul sanguin.

Citeste si articolele:

Argintul coloidal, un remediu vechi de milenii

Argintul coloidal Crystal Silver Natur Power, un argint coloidal imogatit cu extract de grapefruit


Din acesta categorie va recomandam:

Argint coloidal - Crystal Silver Natur Power (200 ml)

logo
Pret DEPOZIT:    17 RONPret CATALOG:   21 RONFurnizor: Vita Crystal ResearchCantitate: 200 mlTip produs: 1 cutiePuncte valorice: 2.7Daca doriti sa beneficiati de pretul de DEPOZIT (mai mic cu 25% fata de pretul de CATALOG) si pentru a afla mai multe detalii despre comanda, livrare si plata, accesati urmatoarele linkuri:COMANDA (Vita Crystal)LIVRARE SI PLATA Antibioticul natural cel mai puternic, fara efecte secundare!Rezultatele cercetarilor ...[detalii]

Argint coloidal - Crystal Silver Natur Power (500 ml)

logo
Pret DEPOZIT:    36 RONPret CATALOG:   45 RONFurnizor: Vita Crystal ResearchCantitate: 500 mlTip produs: 1 cutiePuncte valorice: 6Daca doriti sa beneficiati de pretul de DEPOZIT (mai mic cu 25% fata de pretul de CATALOG) si pentru a afla mai multe detalii despre comanda, livrare si plata, accesati urmatoarele linkuri:COMANDA (Vita Crystal)LIVRARE SI PLATA Antibioticul natural cel mai puternic, fara efecte secundare!Rezultatele cercetarilor medicale a ...[detalii]