CONTACT: 0728 122951 / 0747 659799
Link-uri utile

HOME » CATALOG PRODUSE » Olimpiq StemXcell » Olimpiq stimulare 50%


Olimpiq Stem X Cell - stimulare 50%:

  • stimularea multiplicarii celulelor stem adulte
  • tratament natural pentru multiplicarea celulelor stem

După 1-3 ore de la administrare, numarul
celulelor stem din sangele periferic creste cu cel putin 50 %!


Celulele stem adulte

Se produc in maduva osoasa, ajung in circuitul sangvin si prin intermediul acestuia la tesuturi unde indeplinesc o functie vitala in regenerarea organelor. Odata cu inaintarea in varsta, producerea celulelor stem scade considerabil.

Posibilitatile folosirii celulelor stem in organism sunt multiple. Se pot transforma, adica prin diferentiere pot forma orice alt tip de celula. Daca sunt disponibile mai multe celule stem in sange, atunci functiile de regenerare ale organismului se pot amplifica si totodata capacitatea scazuta de functionare a organelor se poate imbunatati.
Cu cat sunt mai multe celule stem adulte in sange, cu atat e mai bine pentru organism.

Acesta este fenomenul care a revolutionat cercetarile medicale din zilele noastre. Numarul  mare de celule stem adulte este esential pentru restabilirea starii de sanatate. Celulele stem adulte din maduva osoasa constituie sistemul natural de regenerare al organismului.

Drumul celulei stem

Celula stem adulta este eliberata din maduva osoasa in circuitul sangvin, de unde ajunge la organe si se transforma intr-o celula a organului respectiv. Daca un organ nu functioneaza optim, atunci el trimite un mesaj biochimic catre maduva osoasa, care recunoaste informatia si elibereaza celulele stem adulte. Acestea vor ajunge la organul respectiv, recunoscandu-l si se vor transforma intr-o celula specifica a acestuia. Astfel, organul se poate regenera.

In prezent problema cea mai importanta a cercetarii celulelor stem este multiplicarea celulelor stem adulte. Daca putem convinge organismul sa produca, pe cale naturala, mai multe celule stem adulte, atunci el este capabil singur sa vindece organele afectate, in caz de boala, accident sau pur si simplu de imbatranire.Din acesta categorie va recomandam:

Olimpiq StemXCell +50% (30x30 capsule)

logo
Pret DEPOZIT:    270 RON       Pret CATALOG:   338 RONPentru a putea cumpara la pretul de DEPOZIT, prima dvs. comanda trebuie sa fie de minim 180 RON! Veti putea astfel beneficia si de un catalog GRATUIT, tiparit, pe care il veti primi in coletul cu produse.| Comanda ACUM! | Despre livrare si plata |Producator: Vita Crystal ResearchCantitate: 30x30 capsuleTip produs: capsuleDupă 1-3 ore de la administrare, numarul celulelor ...[detalii]

Olimpiq StemXCell +50% (60x60 capsule)

logo
Pret DEPOZIT:    470 RON       Pret CATALOG:   588 RONPentru a putea cumpara la pretul de DEPOZIT, prima dvs. comanda trebuie sa fie de minim 180 RON! Veti putea astfel beneficia si de un catalog GRATUIT, tiparit, pe care il veti primi in coletul cu produse.| Comanda ACUM! | Despre livrare si plata | Producator: Vita Crystal Research Cantitate: 60x60 capsule Tip produs: capsule După 1-3 ore de la administrare, numarul ...[detalii]