CONTACT: 0728 122951 / 0747 659799
Link-uri utile

HOME » CATALOG PRODUSE » Gama Flavin 7 » Bomboane cu Flavin7

BonBon Flavin7 umplut cu 35% suc de fructe Flavin7


Pret DEPOZIT:      9 RON
Pret CATALOG:  
11 RON


Furnizor: Vita Crystal Research
Cantitate: 4 bomboane
Tip produs: 1 cutie
Puncte valorice: 0.5


Daca doriti sa beneficiati de pretul de DEPOZIT (mai mic cu 25% fata de pretul de CATALOG) si pentru a afla mai multe detalii despre comanda, livrare si plata, accesati urmatoarele linkuri:


Studii recente au aratat anumite beneficii posibile datorate consumului de ciocolata amaruie si cacao. 
  • Cacaua poseda un puternic efect antioxidant natural, protejand impotriva oxidarii lipo-proteice, ceva mai mult decat alte alimente sau bauturi bogate in antioxidanti polifenolici.
  • Unele studii clinice au demonstrat de asemenea un efect de reducere a tensiunii arteriale si de imbunatatire a dilatatiei vaselor de sange datorate circulatiei sporite ca urmare a consumului zilnic de ciocolata.
  • Cultura populara romantica a atribuit ciocolatei proprietati afrodiziace puternice, adeseori fiind asociate placeri senzuale provocate de consumul acesteia.
  • De asemenea componenta de natura grasa si zaharoasa a ciocolatei stimuleaza hipotalamusul, inducand o senzatie placuta, cu efect asupra nivelului serotoninei.
Boabele de cacao sunt bogate in flavonoli, continutul de antioxidanti variaza in functie de procesul de fabricatie a ciocolatei. Flavonolii prelungesc timpul de coagulare a sangelui, reduc formarea cheagurilor de sange, imbunatatesc flexibilitatea vaselor sanguine, jucand astfel un rol important in prevenirea bolilor cardio-vasculare.


Produse in legatura cu acesta:

comentarii Adauga un comentariu
Scrie comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, ai posibilitatea sa atasezi maxim cinci fisiere la acest comentariu (format: .doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.