CONTACT: 0728 122951 / 0747 659799
Link-uri utile

HOME » Utile » Filme

The adjustment bureau - Gardienii destinului

Noi suntem cei care ne controlăm destinul, sau forţe neştiute ne manipulează fără să ne dăm seama?

Cei mai multi oameni isi traiesc viata urmand calea stabilita, prea speriati ca sa exploreze o alta. Dar ocazional apar oameni care depasesc toate obstacolele pe care Dumnezeu le-a pus in drum. Oameni care isi dau seama ca liberul arbitru e un dar pe care nu vor sti niciodata cum sa-l foloseasca pana cand nu lupta pentru el. Cred ca acesta este adevaratul plan al lui Dumnezeu. Si poate intr-o zi... nu va scrie planul. O vor face insisi acei oameni.


Matt Damon este protagonistul thrillerului The Adjustment Bureau, în rolul ambiţiosului politician David Norris care, tocmai când e pe cale să câştige un fotoliu în Senatul Statelor Unite, o întâlneşte pe frumoasa Elise Sellas (Emily Blunt), o balerină de care se îndrăgosteşte până peste cap. Pentru că i se oferă şansa să arunce o privire în propriul său viitor, David înţelege că ceea ce vede acolo nu e deloc ceea ce-şi doreşte el. Aşa că decide să meargă împotriva destinului. Pentru aceasta, însă, va avea de luptat cu nişte agenţi misterioşi care tot încearcă să-l despartă de femeia cu care vrea să-şi petreacă restul vieţii.

David află că aceşti agenţi sunt angajaţi de o agenţie mai puţin obişnuită – e vorba de Agenţia Destinului, care aruncă în luptă toate armele de care dispun pentru a-l împiedica pe David să aleagă în viaţă alt drum decât cel care îi fusese predestinat. 

Confruntat cu piedici extrem de greu de trecut, David va trebui la un moment dat să aleagă: va accepta, oare, să renunţe la luptă şi să urmeze calea care îi fusese predestinată sau va risca totul pentru a învinge soarta şi pentru a rămâne împreună cu iubirea vieţii lui?

comentarii Adauga un comentariu
Scrie comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, ai posibilitatea sa atasezi maxim cinci fisiere la acest comentariu (format: .doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.