CONTACT: 0728 122951 / 0747 659799
Link-uri utile

HOME » Utile » Carti

Calatoria - Brandon Bays

Ca urmare a diagnosticului de cancer pe care medicii i l-au pus in 1992, Brandon Bays a fost determinata sa inceapa o calatorie absolut remarcabila, ce a condus-o catre eliberarea si catre vindecarea propriului suflet. In doar Sase saptamani si jumatate, ecografele au declarat-o pe Brandon perfect sanatoasa - fara medicamente si fara interventie chirurgicala. Procesul de autovindecare, de o originalitate absoluta, a permis apoi altor mii de oameni care au urmat exemplul acestei curajoase femei, sa se elibereze de blocajele lor fizice si emotionale. In cartea de fata, Brandon ne impartaseste tehnicile sale unice, profund transformatoare.

Cartea CALATORIA ne permite sa ajungem direct la cauza ultima a problemelor cu care ne-am infruntat vreme indelungata, dupa care ne ofera instrumentele de care avem nevoie pentru a ne rezolva definitiv aceste probleme.

Aceste tehnici incredibil de puternice conduc la rezultate uluitor de profunde si de durabile. Durerile cronice pur si simplu dispar. La fel si anxietatea, depresia si blocajele sexuale, mania, durerea si lipsa pretuirii de sine, dependentele si bolile de orice fel. Prin tehnicile sale descrise intr-un limbaj usor de inteles, fara termeni de specialitate, cartea CALATORIA iti permite sa:

  • Scapi de blocajele fizice si emotionale care te-au marcat ani la rand;
  • Iti revelezi geniul interior;
  • Iti traiesti viata ca pe o expresie a potentialului tau suprem;
  • Experimentezi fericirea nemarginita din interiorul tau;
  • Devii cu adevarat liber.

comentarii Adauga un comentariu
Scrie comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, ai posibilitatea sa atasezi maxim cinci fisiere la acest comentariu (format: .doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.