CONTACT: 0728 122951 / 0747 659799
Link-uri utile

HOME » Catalog Diverse » Produse igiena intima femei » Tampoane si ovule pentru femei

Ovule pentru igiena intima a femeii


Pret DEPOZIT:    72 RON
Pret CATALOG:   90 RON

Furnizor: Eden Line
Cantitate: 3 ovule
Tip produs: cutie
Puncte valorice: 18


Daca doriti sa beneficiati de pretul de DEPOZIT (mai mic cu 25% fata de pretul de CATALOG) si pentru a afla mai multe detalii despre comanda, livrare si plata, accesati urmatoarele linkuri:

Ovule vaginale hidratante si nutritive - pentru mentinerea sanatatii intime feminine!

Efectul ovulelor este in principal de hidratare si hranire a epiteliului mucoasei vaginale dar si de prevenire a inflamatiilor genitale. Componentele ovulelor sunt integral naturale, atent studiate si dozate, specifice Medicinii Traditionale Chineze.

Compozitie: 

Extracte: de sofran, din Radacina de Angelica Sinensis, de Aquilaria Sinensis, alcanin, de Cnidium Monnieri, de Aplotaxis Auriculata, de flavonoide, din fructul de Forsythie, de crizantema salbatica, de macese; ulei de Zedoary, ulei din Radacina de Cyperi, ulei de Salvie, ulei de Perilla, ulei din seminte de Primula, ulei esential de trandafir  japonez, esenta de germeni de grau, gel de aloe.

Perioada de utilizare:

Perioada in care pot fi utilizate ovulele este cu 7 zile minim inainte de inceperea si cu minim 7 zile dupa incheierea ciclului menstrual. Ovulele sunt indicate persoanelor care au urmat deja un tratament genital local, pentru a reface supletea si elasticitatea peretilor vaginali, persoanelor care vor sa previna afectiuni genitale inflamatorii sau infectioase precum si persoanelor aflate la menopauza.

Mod de administrare:

Inainte de desfacerea ambalajului, spalati-va pe maini cu apa si sapun. Ovulul se introduce intravaginal la aproximativ 7 cm; acesta este asimilat natural.

Preventie: 1 ovul la 3 - 4 zile, 6 ovule in total, 3 cure anual;
Dupa un tratament local: 1 ovul la 2 zile, 6 ovule in total;
Menopauza: 1 ovul la 3 - 4 zile, 6 ovule in total, apoi 1 ovul pe saptamana, timp indelungat.

Atentie:

Este interzisa utilizarea ovulelor in timpul menstruatiei, precum si de catre femeile gravide sau care alapteaza; numai pentru uz extern (intravaginal), nu se inghit, nu se infuzeaza cu apa.

Specificatii:

1 cutie are 3 plicuri, care contin cate un ovul hidratant, ambalat separat in vid, in conditii de sterilitate.

comentarii Adauga un comentariu
Scrie comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, ai posibilitatea sa atasezi maxim cinci fisiere la acest comentariu (format: .doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.