CONTACT: 0728 122951 / 0747 659799
Link-uri utile

HOME » Colaboratori » Prieteni

www.artadeatrai.ro


Arta de a trai
 
modalitati de transformare, imbunatatire si optimizare a vietii pe care o traim

Site de prezentare: www.artadeatrai.ro

Istoric al partenerului nostru:

"Īn anii ’80 printre multele cărţi pe care le-am citit au fost şi cīteva semnate de Vasile Andru.

Īn “Turnul” sau “Progresia Diana” vorbea despre īnfiinţarea unui cabinet la care oamenii să vină pentru a primi sfaturi legate de arta de a trăi. Cabinetul trebuia să fie la ultimul etaj al unui bloc fără lift pentru ca oamenii să depună efort dacă vor să aibă acces la arta de a trăi. Mi-a plăcut mult ideea. Poate şi pentru că la rīndul meu eram preocupat de transformare, de īmbunătăţire, de optimizare a vieţii. Simţeam că nu este suficient doar să mă informez. Cele citite trebuiau aplicate! Şi le-am aplicat!

Aşa am ajuns īn anii ’90 să vorbesc oamenilor despre cele ce le-am obţinut, atīt īn domeniul cunoaşterii cīt şi al transformării. Eram tīnăr, entuziast, mă transformasem mult şi vroiam să īmpărtăşesc. Am ajuns să realizez o emisiune radio la un post local. Şi pentru că vorbeam despre cum să trăieşti, cum să-ţi optimizezi viaţa şi trebuia găsit un titlu pentru emisiune i-am spus simplu “Arta de a trăi”. Emisiunea a durat pīnă īn anul 2000. Pe līngă emisiunea radio au fost multe alte activităţi legate de arta de a trăi, inclusiv publicarea cărţii cu acelaşi titlu.

Īn anii 2000 am continuat arta de a trăi pe internet. Am creat un site, un grup de discuţii, o revistă online şi cu ajutorul unor oameni dăruiţi am ajuns să tipărim revista “Arta de a trăi magazin”. După 24 de numere publicate am revenit doar la formatul online. Ştiam să fim fericiţi, să ne transformăm pe noi, dar nu ne pricepeam mai deloc la partea financiară ca să facem rentabilă revista. Īntre timp cei care au contribuit cu articole la revistă, doar redactori “amatori”, adică fără diplome de jurnalişti, s-au cam īndepărtat de pasiunea de a scrie despre şi pentru arta de a trăi. Astfel, revista a īnceput să apară tot mai rar.

Acum, īn anii 2010, voi continua să dezvolt arta de a trăi prin intermediul acestui blog. Dacă īn anii ’90 era o mare sete de cunoaştere şi puţină informaţie, acum īn anii 2010 există enorm de multă informaţie legată de optimizarea şi īmbunătăţirea vieţii, dar nu prea mai există setea de cunoaştere şi deprinderea de a aplica cele ce ajungi să le afli. Sīnt uimit cīt de puţin este dezvoltată la tinerii de azi cunoaşterea de sine. Chiar este nevoie de o artă de a trăi!

Chiar dacă există nenumărate site-uri despre viaţa spirituală, despre suflet, chiar dacă există numeroase posturi TV care tratează  cunoaşterea omului şi a vieţii, eu voi continua să fac să īnflorească şi “arta de a trăi”.  Chiar dacă nu va fi nimeni care să-şi umple sufletul cu frumuseţea ei şi să se bucure de parfumul suav, ca să nu mai spun de fructele ei atīt de dulci şi atīt de sănătoase, “arta dea trăi” va fi şi aici."

comentarii Adauga un comentariu
Scrie comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, ai posibilitatea sa atasezi maxim cinci fisiere la acest comentariu (format: .doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.