CONTACT: 0728 122951 / 0747 659799
Link-uri utile

HOME » Colaboratori » Prieteni

www.angel.org.ro


AngelPress
 
un proiect Media-ONG interactiv si inovativ


Site de prezentare: www.angel.org.ro

Scurta descriere a partenerului nostru:

ANGELpress este un portal si un spaţiu on-line de strāngere a informatiilor de valoare din mediul ONG si din toate domeniile vietii sociale.


ANGELpress vine īn īntāmpinarea unei cereri tot mai mari de informare rapidă, de educare şi documentare, de īnlesnire a lucrului complex efectuat de cercetătorii fenomenului ONG.
Slaba ofertă romānească existentă pe Internet, reprezentată mai ales prin īncercări ale unor amatori care prezintă texte aleatoare şi pregătite nesatisfăcător, a determinat demersul nostru, care ţinteşte a fi unul profesionist.

Este prima iniţiativă romānească īn domeniu, propunāndu-şi nu o simplă pagină web, ci o adevărată deschidere către acel spatiu virtual fundamental ce prezinta informatii intr-o prezentare arborescenta.

Programul a fost constituit cu scopul ca informatia din domenii umanitare, educativ-culturale si spirituale sa fie furnizata utilizatorilor care o acceseaza folosind mijloacele moderne de comunicatie IT, astfel incat sa poata fi folosita, prelucrata si adaptata rapid de catre utilizatori.

Esenţa demersului constă īn transpunerea electronică a conţinutului unei baze informationale si culturale romāneşti, cu aplicaţie pentru educare, informare şi documentare, accesibilă prin Internet. Pagina web se construieşte īntr-o viziune globală a spiritualităţii universale.

Parteneri:

Asociatia ANGEL, ANPDEFP prin programul Grundtvig, Asociatia ARHETIP, Eugen LUCAN PF, Softrix, Adrian Vlad.

Scop:

Sa devina un instrument accesibil si modern educativ si cultural de referinta pentru comunicare in si cu societatea civila, pentru formarea intelectuală, pentru cercetare, pentru informarea publicului.

Beneficiari:

Beneficiarii programului de informare virtuala sunt cei ai bibliotecii clasice, dar care utilizează şi computerul ca mijloc obişnuit de lucru - categorie tot mai largă de cititori, constituită din elevi, studenti, profesori şi cercetători interesaţi īn documentare, public divers, dornic de informare spirituala; beneficiari autohtoni, internauti

Rezultate:

  •     www.angel.org.ro un portal interactiv cu foarte multe facilitati;
  •     un newsletter;
  •     un centru de resurse;
  •     articole saptamanale on-line;
  •     stiri on-line;
  •     un centru de diseminare CESE oferit prin Eugen Lucan, membru CESE;
  •     o interfata grafica atragatoare;
  •     un concept ONG-media integrat;
  •     peste 10 sectiuni inovative.

comentarii Adauga un comentariu
Scrie comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, ai posibilitatea sa atasezi maxim cinci fisiere la acest comentariu (format: .doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.