CONTACT: 0728 122951 / 0747 659799
Link-uri utile

HOME » Cine suntem » Despre noi

Despre noi


Portalul naturist
www.regasestearmonia.ro a fost creat din dorinta si aspiratia sincera de a veni in intampinarea celor interesati sa se informeze cat mai corect, cat mai complet, si din sursele cele mai competente despre un stil de viata sanatos si echilibrat bazat pe intoarcerea catre natura.


In plus, venim si cu solutii creatoare, 100% naturale, si indraznim sa spunem, salvatoare pentru o gama foarte larga de afectiuni. Scopul nostru este acela de a evidentia importanta unui stil de viata cat mai sanatos, bazat pe o alimentatie corecta si importanta profilaxiei.Promovam:


  • produsele Institutului de Cercetare Vita Crystal Research, din Ungaria, un lider în producţia de produse naturale cu un continut bogat in flavonoide din Europa. 
    • Produsele pe care institutul vi le ofera sunt o solutie foarte eficienta si perfect sigura (fara efecte adverse), la problemele dvs. de sanatate. Acestea sunt rezultatul a peste 20 de ani de cercetari asidue a numerosi specialisti si au în compoziţia lor doar substanţe naturale, concentrate, care din punct de vedere fiziologic sunt valoroase atât ca suplimente nutritive, cât şi pentru mentinerea unui sistem imunitar sanatos si perfect functional pentru a sprijini autoechilibrarea şi autovindecarea organismului uman. 
    • Cel mai important domeniu de cercetare al Institutului Vita Crystal Research este dezvoltarea acelei ramuri a medicinei ce foloseste ca si metode de tratament antioxidantii, cu actiune directa impotriva efectelor dezastruoase ale radicalilor liberi asupra sanatatii, ce produc boli ca: scleroza, cancer, boli ale inimii si ale aparatului circulator etc.

Noi, echipa RegasesteArmonia.ro, urmarim prin intermediul acestui portal naturist de sanatate si cu sprijinul tuturor partenerilor nostri, sa va oferim informatii de buna calitate, bine documentate, sprijin si indrumare in rezolvarea anumitor probleme de sanatate si nu numai, recomandari pentru reorientarea catre o viata in deplina armonie cu Natura.


www.regasestearmonia.ro – Ghidul tau catre o sanatate perfecta!

comentarii Adauga un comentariu
Scrie comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, ai posibilitatea sa atasezi maxim cinci fisiere la acest comentariu (format: .doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.
Comentarii:
1. ktOUiakW la 21.05.2012 11:50:31
Pentru mine toleranta inenamsa de fapt acceptarea diversitatii umane. Sa intelegi ca exista mai mult decat ceea ce vezi la prima vedere, sa iti dai seama ca lumea in totalitatea ei nu este formata doar din ce se afla in vecinatatea ta si ca de fapt fiecare fiinta umana este demna de respect. Aleg sa sarbatoresc aceasta zi (poate e mult spus a sarbatori), prin a incerca sa constientizez propriile emotii negative cu privire la ceilalti si sa incerc sa vad dincolo de aparente, pentru ca ceea ce ne aproprie este mai important decat ceea ce ne desparte.


Alte articole din Despre noi:

» Despre noi